siguenos en facebook Sígueme en Likedin Sígueme en Pinterest sígueme en Instagram sígueme en Tumblr sígueme en Myspace
Web Statistics | Mi blog de noticias
Hora local en Barcelona:

DONACIONES AL BLOG

BARCELONA

Els Mossos d'Esquadra "no accepten" posar-se sota les ordres de l'Estat

"El cos dels Mossos d'Esquadra no renunciarà mai a exercir les competències que li són pròpies", anuncia el conseller Forn

Cop d'efecte de la Generalitat: el conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha anunciat que "no accepten" l'ordre de la fiscalia de deixar en mans de l'Estat el comandament dels Mossos.
"El cos dels Mossos d'Esquadra no renunciarà mai a exercir les competències que li són pròpies"
El conseller ha estat contundent:
"Denunciem la voluntat d'intervenir els Mossos d'Esquadra tal com s'ha fet amb les finances de la Generalitat de Catalunya. Des del govern no acceptem aquesta ingerència de l'Estat."
"L'Estat pretén dirigir els operatius policials a través d'un alt càrrec del govern espanyol. És inacceptable."
Forn ha comparegut a la seu de la conselleria poc després la reunió en què el fiscal superior de Catalunya ha comunicat el major Trapero que a partir d'ara la coordinació de la seguretat de Catalunya recau directament en el Ministeri de l'Interior.
El conseller, que també ha anunciat que estudien una resposta jurídica a l'ordre del fiscal, ha explicat que en aquesta mateixa reunió, Trapero ja ha traslladat al fiscal que no acataran l'ordre.
"El major dels Mossos ha explicat la voluntat del cos de no acceptar la coordinació del representant de l'Estat espanyol. Demanem tranquil·litat a la ciutadania."
El Ministeri, per la seva banda, argumenta que això no suposa cap pèrdua de competències i ho justifica amb els esdeveniments dels últims dies.
TEMES:
 
REFERÈNDUM 1-O

Share on Google Plus

About Vanessa Lara Silva

    Blogger Comment
    Facebook Comment

Amazon

Amazon

Globedia